Marknadsförarens guide till verkligheten - 40 sidor med handfasta råd för bättre beslutsunderlag.

MARKNADSFÖRARENS GUIDE TILL VERKLIGHETEN.
GRATIS PDF - LADDA NED DITT EXEMPLAR HÄR. 

Marknadsundersökningar är ett bra redskap
 när de används på rätt sätt och vid rätt tillfälle. Rätt utförda kan de skapa djupare kunskap om både marknad och kunder, och vara ett verktyg för att följa hur företagets marknadsföringsaktiviteter påverkar kundernas beteende, medvetenhet och attityder. Men hur gör man?

Marknadsförarens guide till vekligheten visar hur du kan arbeta strukturerat med marknadsundersökningar, och hur du kan använda olika metoder för att få konkret utdelning på de undersökningsinsatser du genomför.

På 40 sidor lotsar den dig steg för steg genom hela processen: från undersökningens initiala syfte, definitioner och avgränsningar, via olika metoders för- och nackdelar till analys och förståelse av de data man samlat in. Avslutningsvis diskuteras hur man kan agera på och kommunicera resultatet.

Ladda ned den helt utan kostnad!

* visar obligatoriska fält

Manolima använder den information du lämnar i formuläret för att hålla kontakten och för att tillhandahålla uppdateringar, marknadsföring och nyhetsbrev med nyheter, och tips kring research, analys och strategi - din guide till verkligheten. Vänligen meddela oss alla sätt du vill höra från oss:

Email Marketing Powered by Mailchimp